August 26, 2018

Stekte 400 g. kyllingkjøttdeig, helte over 4 piskede egg, fersk koriander og gressløk - VOILÁ! 4 måltider i boks.

Siste dag av uke 1 i dag, så i morgen adder jeg bare grønnsaker v/siden av.

F.eks. Frisk salat med krystet sitron og litt olje over, eller stekt spinat/hjert...

March 24, 2018

I dag er det 29 dager siden jeg spiste sukker! Yay! Disse 28 dagene har gått strålende. De neste 2 mnd. vil kosten fortsatt være nøye gjennomtenkt, men det skal også være rom for gode desserter. 

I dag har jeg laget sjokoladefromasj med Agave sirup og mørk sjokolade med...

March 11, 2018

Lunsj og middag i dag, ble scampi - en med masse digg paprika, og den andre med babyspinat en kjapp tur i panna sammen med hvitløk, chili, koriander og sitron. Lårene er ferdigstekt og klare til den hvite dagen i morgen.

Ha en flott kveld!

January 27, 2018

Sjokokokoskuler med god samvittighet.

250g lettkokte havregryn kjøres i foodprosessoren til mel, bland i et par ss økologisk kakaopulver og en vaniljestang (Kun innholdet da!😜), deretter slumper jeg oppi 2 ss sterk kaffe, 5 ss Agave Sirup og 5 ss Cocosa - blander dette...

January 8, 2018

Lunsjen er klar for i morgen. Endelig grønne dager med yoghurt, frø og egg til frokost, MEN til lunsj - da skal jeg ha denne herligheten!

Kyllingkjøttdeig stekt og krydret, sammen med purre, paprika, brokkoli og hjertesalat. Når dette nærmer seg ferdig, pisket jeg samme...

January 5, 2018

For å slippe å bruke all verdens tid på et måltid, liker jeg å steke opp både kylling og laks/ørret, og oppbevare disse i kjøleskapet til bruk.

Husker du tidligere blogginnlegg vedr. marinader? Her er da resultatet.

Slenger de i steikepanna på middels varme med litt raps...

December 29, 2017

Tenkte jeg skulle dele med dere, litt hvordan jeg legger opp uken min i Fase2 og hva jeg spiser. Dette er IKKE slik det MÅ gjøres - kun slik JEG gjør det. Viktig å presisere.

Dere må alle finne deres vei. Av type brød, spiser jeg kun Proteinbrødet vi har oppskriften på...

September 14, 2017

Begynn med en marinade:

Frisk koriander, hakket hvitløk, chili (jeg hadde ikke denne gangen, og brukte derfor cayenne), ingefær, lime/sitron og Rapsolje.

Legg i scampiene.

Varm ei stekepanne, fres scampiene på hver side til de blir rosa - dette går fort!

Nyyyyyyt!

PS. På de...

August 29, 2017

Hva med å toppe morgenyoghurten med denne granolaen?

4 dl Havregryn 

2 dl hakkede nøtter (jeg digger mandler)

2 dl gresskarkjerner og solsikkekjerner tilsammen.

Stek gyllent i panne på middels varme med 1 ss rapsolje, tilsett deretter Fibersirup - jeg spruter på kryss og t...

Please reload

Utvalgt innlegg

ProteinBrød!

January 28, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg

August 26, 2018

August 20, 2018

March 11, 2018

January 27, 2018

January 5, 2018

December 29, 2017

September 14, 2017

August 29, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square