August 26, 2018

Stekte 400 g. kyllingkjøttdeig, helte over 4 piskede egg, fersk koriander og gressløk - VOILÁ! 4 måltider i boks.

Siste dag av uke 1 i dag, så i morgen adder jeg bare grønnsaker v/siden av.

F.eks. Frisk salat med krystet sitron og litt olje over, eller stekt spinat/hjert...

March 24, 2018

I dag er det 29 dager siden jeg spiste sukker! Yay! Disse 28 dagene har gått strålende. De neste 2 mnd. vil kosten fortsatt være nøye gjennomtenkt, men det skal også være rom for gode desserter. 

I dag har jeg laget sjokoladefromasj med Agave sirup og mørk sjokolade med...

March 11, 2018

Lunsj og middag i dag, ble scampi - en med masse digg paprika, og den andre med babyspinat en kjapp tur i panna sammen med hvitløk, chili, koriander og sitron. Lårene er ferdigstekt og klare til den hvite dagen i morgen.

Ha en flott kveld!

January 27, 2018

Sjokokokoskuler med god samvittighet.

250g lettkokte havregryn kjøres i foodprosessoren til mel, bland i et par ss økologisk kakaopulver og en vaniljestang (Kun innholdet da!😜), deretter slumper jeg oppi 2 ss sterk kaffe, 5 ss Agave Sirup og 5 ss Cocosa - blander dette...

January 8, 2018

Lunsjen er klar for i morgen. Endelig grønne dager med yoghurt, frø og egg til frokost, MEN til lunsj - da skal jeg ha denne herligheten!

Kyllingkjøttdeig stekt og krydret, sammen med purre, paprika, brokkoli og hjertesalat. Når dette nærmer seg ferdig, pisket jeg samme...

January 5, 2018

For å slippe å bruke all verdens tid på et måltid, liker jeg å steke opp både kylling og laks/ørret, og oppbevare disse i kjøleskapet til bruk.

Husker du tidligere blogginnlegg vedr. marinader? Her er da resultatet.

Slenger de i steikepanna på middels varme med litt raps...

December 29, 2017

Tenkte jeg skulle dele med dere, litt hvordan jeg legger opp uken min i Fase2 og hva jeg spiser. Dette er IKKE slik det MÅ gjøres - kun slik JEG gjør det. Viktig å presisere.

Dere må alle finne deres vei. Av type brød, spiser jeg kun Proteinbrødet vi har oppskriften på...

September 14, 2017

Begynn med en marinade:

Frisk koriander, hakket hvitløk, chili (jeg hadde ikke denne gangen, og brukte derfor cayenne), ingefær, lime/sitron og Rapsolje.

Legg i scampiene.

Varm ei stekepanne, fres scampiene på hver side til de blir rosa - dette går fort!

Nyyyyyyt!

PS. På de...

August 29, 2017

Hva med å toppe morgenyoghurten med denne granolaen?

4 dl Havregryn 

2 dl hakkede nøtter (jeg digger mandler)

2 dl gresskarkjerner og solsikkekjerner tilsammen.

Stek gyllent i panne på middels varme med 1 ss rapsolje, tilsett deretter Fibersirup - jeg spruter på kryss og t...

Please reload

Utvalgt innlegg

ProteinBrød!

January 28, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg

August 26, 2018

August 20, 2018