• Linda Marie Svensen, energisk, glad og engasjert, aldri hatt en jobb sittende på Gluteus (rumpa), 10 år i restaurant/service-bransjen, utdannet Aerobic-, Styrke-, Ta Sats med Baby- og Avspenning/Strekk-instruktør innenfor SATS. Utdannet hos Axelsons, Skolen for fredelig berøring, ferdig 2002 som Certifisert Massasje Terapeut. Hvilket betyr i praksis, at verktøykassen min er fylt opp med teknikker som TP (Triggerpunkt massasje), Idrettsmassasje, Klassisk Massasje, Revolving (Rolig, dyp og avstressende massasje), Strain Counterstrain (Brukes som regel for å løse opp en eventuell krampe/strekk), Taping, Body Reading, Kopping m.m. 


• Begynte som massasje-terapeut hos Kropptimal, Adamstuen. Der jobbet jeg i ca 2 år før dette ble solgt. Deretter gikk jeg over til å leie rom og jobbet i tett samarbeid med Kiropraktorene Ragnhild Storm Hanssen og Jon Vestby på St.Hanshaugen Kiropraktiske. Her jobbet jeg i ca 6 år, før jeg sluttet for å jobbe mer ut mot bedrifter. Pr. dags dato, er hovedfokuset mitt forebyggende arbeid på bedrifter,


• Jeg er nok kjent for å være en behandlende massør med sterk klype, men har også evne til å roe ned stressede kropper. Tilpasser meg selvfølgelig pasientens behov.