Info om det beste du bør gjøre for kroppen din:

 

Her er en liten oppsummering, som samtidig er ett litt langt innlegg!!

Anbefaler deg å ta deg tid til å lese.

Litt om hvilke rene, gode og trygge produkter du faktisk har eller skulle så gjerne sagt JA til - og ikke minst opptaket i kroppen Fit-Line produktene har - OM du eller noen andre skulle lure.

 

 

PRODUKTSIKKERHET

DISSE produktene er laget på samme fabrikk, (Fabrikken Nutrichem,)i Tyskland som lager sondemat og intravenøs næring til våre norske sykehus. Vanvittige strenge krav til renhet. Samme teknologi, (ferdig fordøyd og patentert - altså klar til og tas rett opp i slimhinnene i tarmen,) brukes på Fit-Line produktene også.

Apropo det med opptak. Her er Pm-International med sine 25 år på markedet og eget uavhengige forskerteam, hestehoder foran andre på det med opptak i kroppen. De har patent på et unikt næringstransportconsept /system NTC. Når denne rene/naturlige næring kommer ned i tarmen så tar NTC «over», og frakter næring dit det skal - når det skal. I produktkatalogen, se linken, finner du mere om dette. Du ser også forskning på dette med opptak og studier som er gjort, sammenlignet med en rekke andre tilskudd. Ca. 20 prosent opptak på svært mange kosttilskudd. Det betyr at av 100 kr går 20 kr i kroppen og 80 kr rett i do. Fit-Line sine produkter har 95-98% opptak - altså 98 kr i kroppen og 2 kr i do. Valuta for pengene!!!!

Sportskatalogen er full av forskning også på dettte med økt yteevne/utholdenhet mm. Alle produktene har patent.

Å inneha patent ligger det forskning bak. Det betyr at det er forsket på virkning i kropp og har dokumentert effekt!

Pm-International er et svært seriøst firma og nettopp derfor kan de feire 25-årsjubileum i år. Premium products står i høysete!

At de vil utøve trygghet for kunden beviser de ved at de «tør» ha QR kode på boksene, som faktisk er direkte tilknyttet et av verdens største kontrollorgan TUF. (Google) Last ned app på tlf din (QR-skanner) og sjekk selv. Det betyr at det som står på boksen er det faktiske innholdet. Videre står de på Cologne liste for dop-frie preparater. De har den svært prestisjefylte GMP-standarden (Google så ser du hvilken sikkerhet det er.)

Svært mange toppidrettsutøvere bruker Fit-Line sine produkter. Flere og flere her til lands også. Ingen blir vel nøyere testet enn nettopp produkter i forhold til toppidretten på renhet og nettopp på det å ha dokumentert effekt!

Mye å velge mellom, men også her øker valget av Fit-Line produktene kraftig. Fordi dette er «mat» næring, byggesteinene våre, vitamin/mineral-balanse i kroppen og ikke minst både på økt fysisk/psykisk utholdenhet /rask restitusjon/bygge sterkere immunforsvar mm. (Sjekk sportskatalogen.)

 

Under OL i Souchi var 34 av medaljevinnerne brukere av Fit-line sine høyopptakelige og helt rene næringstilskudd. Nå, sist OL, var 69 av medaljevinnerne brukere av Fit-Line sine produkter.

Det er mye på markedet og du har sikkert prøvd forskjellig med ymse resultat. Her tenker vi at VI må starte med GRUNNMUREN, få bygget opp vitaminlagrene, tettet dine næringshull og da først vil kroppen begynner å vise deg hvordan den da VIRKELIG fungerer. Du gir kroppen de beste forutsetninger. Du både sover bedre, får mer energi, får bygd opp immunforsvar mm.

 

MANGE I DAG ØNSKER ENDRING - eller bli Fit4ever.  For noen er det det å ha fokus på kost og mye trening, et alternativ. Noen går den mer spirituelle veien, og for andre er det å bygge opp vitamin/mineralbalanse m.m. med helt rene høyopptakelige produkter hvor våre kunder raskt kjenner at kroppen responderer på flere områder. Det er vår NR 1 prioritet.

Din kropp får mulighet å vise hvordan den fungerer på sitt beste. -Selvfølgelig oppfordrer vi deg til å se hele bildet. Det med å bevege deg, det med søvn, det med å ha et sosialt liv, ikke jobbe for mye osv.

Men 80% av hvordan du skal ha det i hverdagen er hva du velger å putte i munnen. Det påvirker direkte og FIT-Line har gjort det enkelt for oss å vite at ved å ta dette tilskuddet som «grunnæringssettet» er, får du i deg, ikke bare de vitaminer og mineraler kroppen skal ha, men de livsviktige gode probiotika/tarmbakterier og fordøyelsesenzymer, antioksidanter m.m.

80% av immunforsvar ligger i tarmen forutsatt at du har frisk tarmhelse, og nettopp dette får du med bla. Basic.

Det handler om å gi kroppen riktig og nok drivstoff, da vi vet at store deler av vår befolkning har symptomer som kommer av næringsmangel, rett og slett. Dette er dessverre fordi mat som dyrkes i dag, er mye mer næringsfattige, ja opp til 80% mindre næring i, enn etter krigen.

Fit-Line er for «hvermannsen», uansett ståsted i dag.

Om du har et roligere liv og ikke har tenkt å begynne å trene, eller du allerede er aktiv, kanskje svært aktiv, gammel/ung .

Enhver får det lille ekstra alle fortjener.

Bestill Optimalsettet herog kjenn forskjellen!

Ta gjerne kontakt for mer info. Mvh. Linda 90 53 75 12