August 26, 2018

August 20, 2018

March 11, 2018

January 27, 2018

January 5, 2018

December 29, 2017

September 14, 2017

August 29, 2017

Please reload

Siste innlegg

ProteinBrød!

January 28, 2017

1/1
Please reload

Utvalgt innlegg

NæringsGULL!

June 21, 2017

Det er veldig mange som lurer på dette med de fantastiske patenterte næringstilskuddene man skal ta (og forøvrig bør ta resten av livet spør du meg).

 

 

OM NÆRINGSTILSKUDDENE

Fit4ever leverer 28dagersdietten, en diett som er helt riktig sammensatt i forhold til mat, vitaminer, mineraler, riktig utregnet slik at vi får i oss alt kroppen trenger i 28 dager. Næringstilskuddene er patentert, rene og 100% økologisk og har GMP standard. GMP = like rent som intravenøs væske (kun 5 % av alle vitaminer i hele verden har en slik medisinsk standard). Alle produktene er laget etter denne farmasøytiske kvaliteten.

Aminosyre tablettene bevarer muskelmassen, vitaminer og mineraler er i pulverform og blandes med vann. Næringstilskuddene tas raskt og effektivt opp i tynntarmen - i løpet av 2 til 10 minutter.

Patentert NTC (Næring-Transport-Konseptet), sikrer transporten av næring ut til våre 70.000 milliarder celler betydelig raskere og mer effektivt. Dette igjen sikrer en merkbart høyere biotilgjengelighet, noe som betyr at alle våre celler får maksimal energi og beskyttelse. NTC = vitaminene er væske som vi drikker! Produktene er laget på en slik måte at de er ferdig FORDØYD (misselert), og går rett til cellene våre uten at det trenger å bruke lang tid i fordøyelsessystemet, slik andre vitaminer/mineraler må. Derfor er det mulig med så høyt næringsopptak - på hele 98 %.

Kroppen vår er laget for å spise mat. Næringstilskuddene kan kan man si er "økologiske grønnsaker på boks". Pluss at samnensetningen av vitaminer og mineraler har en synergieffekt. Synergi handler om at det ene ikke fungerer optimalt uten det andre.

Produktene har en frisk og god smak som kan minne om limonadesmak av bringebær, appelsin og sitron. Næringstilskuddene inneholder ikke emulgatorer eller allergener.

 

​OPTIMALSETTET BESTÅR AV :

ACTIVIZE OXYPLUS
Er den ideelle morgen-drikk som har en oppkvikkende og forfriskende effekt, og tilfører kroppen nøyaktig de virkningstoffene som den trenger for å produsere energi, samt hjelpe kroppen til et bedre energiopptak fra maten (forbrenning av karbohydrater). Activize bidrar til at kroppen har mer oksygen tilgjengelig, helt ut til de minste kapillærer og celler. Inneholder maritimt algepulver og forsyner kroppen med alle B-vitaminer for bla. konsentrasjon- og prestasjonsevne.

 

RESTORATE CITRUS
Er den ideelle God-Natt-drikken. Den inneholder verdifulle mineraler, sporstoffer og vitamin D i kombinasjon med opptakfremmende ayurvediske urtearoma. Den virker basisk, fremmer mineralbalansen og balanserer ph-verdien i kroppen. Den bidrar til næring for vakrere hår (kobber), hud (sink) og negler. Og er fin for restitusjon (f.eks. etter trening). Inneholder kalsium, magnesium og vitamin D som er viktig for skjelett, sunne tenner og styrker kroppens eget immunforsvar.

 

BASICS
Basics er et spesielt utviklet konsentrat med det beste fra frukt og grønt. Den inneholder enzymer og levende kulturer fra melkesyrebakterier (Bifidobacterium animalis subsp. lactis, Lactobacillus acidophilus) samt naturlige kostfiber fra frukt, grønnsaker og korn. Basics bidrar til riktig næring- og vitalstoff-forsyning til kroppen, vitaliserer fordøyelsedsystemet, styrker kroppens eget immunforsvar, har en opptaksfremmende Ayurvedisk urtearoma og inneholder mange antioksydative vitalstoffer som bla. beskytter mot "oksydativt stress". I den vitenskapelige studien er subjektive tilbakemeldinger fra deltakerne: bedre og mer regelmessig fordøyelse, mindre oppblåst mage, bedre mattoleranse, mer energi og vitalitet samt merkbart bedre hud.

PROSHAPE AMINOSYREKAPSLER
Diettprodukt for intensive muskelanstrengelser, spesielt for idrettsutøvere. Som er rik på essensielle aminosyrer. Inneholder livsviktige aminosyrer (Isoleucin, Leucin, Lysin, Methionin, Phenylalanin, Threonin, Tryptophan og Valin)
Essensielle aminosyrer bidrar til å bygge opp og beholde muskelmasse. Og har et oppttaksfremmende ayurvedisk urteekstrakt.
Søknad om patent.

HERBASLIM URTETE
Støtter nyrenes rensefunksjon. Og hjelper kroppen å fjerne avfallsstoffer. Den støtter kroppen væskebalanse med verdifulle urter i en unik urteblanding og har en deilig smak.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square